بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی
در این مطلب بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی را به شما معرفی می کنیم و نقاط ضعف و قوت و همچنین نحوه استفاده از هر کدام را بیان خواهیم کرد.
هر فرآیندی جهت اجرا و به نتیجه رسیدن ابزارهای مختص به خود را می طلبد ، طراحی گرافیک نیز از این قاعده مستثنی نیست و و نرم افزارهای خاصی باید در اختیار یک طراح باشد تا ایده ها و توانایی های خود را پیاده نماید. از آنجا که گرافیک نقش مهمی در تبلیغات و طراحی کاتالوگ و بروشور ، لوگو و آرم تبلیغاتی ، ست اداری و هویت سازمانی و بیلبورد و بنر دارد قصد داریم سه نرم افزار فتوشاپ ، کورل و ایلاستریتور را به شما معرفی کنیم.
بهترین و کاربردی ترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی کدامند؟
نیازی به هیچ گونه توضیحی ندارد که فتوشاپ قدیمی ترین نرم افزار کاربردی در زمینه طراحی گرافیکی است و بسیاری از افراد جدا از اینکه طراح حرفه ای هم نباشند با این ابزار آشنایی دارند و بعضا در حد نیاز های مقطعی خود از آن برای ویرایش تصاویر در حد آماتور استفاده می کنند.
در کنار این نرم افزار می توان از ایندیزاین ، ایلاستریتور و کورل دراو هم نام برد که این نرم افزار ها را می توان ورژن های پیشرفته تر و تخصصی تر فتوشاپ دانست و هر کدام علاوه بر اینکه کاربردهای عمومی مشابهی در طراحی دارند ، در یک زمینه خاص مثلا طراحی وکتور یا افکت های ویژه توانمندی بالاتری نسبت به سایر نرم افزار ها دارند.
اگر شما قصد دارید به یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی تخصصی گرافیکی مسلط شوید باید ابتدا جزئیات هرکدام را بدانید و مشخص کنید بیشتر در چه زمینه ای علاقه به فعالیت دارید.
نرم افزار فتوشاپ
نرم افزار طراحی فتوشاپ ابزاری حرفه ای برای ساده ترین تا پیشرفته ترین ویرایش های گرافیکی می باشد که بوسیله کمپانی Adobe ساخته و ارائه شده است. PHOTOSHOP را به علت عمومیت آن در میان افرادی که حتی کوچکترین تجربه ای در طراحی دارند به عنوان یک ادیتور محبوب تصاویر می شناسیم.
اکثر بیلبورد ها و کاتالوگ ها و بنر و سایر تبلیغات گرافیکی که در اطراف خود می بینید حاصل کار این نرم افزار هستند.
نرم افزار photoshop علاوه بر اینکه تمام طیف های رنگی را پشتیبانی می کند ، قابلیت طراحی انواع اشکال و حالت های مختلف را دارد.
تا کنون 18 نسخه از فتوشاپ روانه بازار شده و آخرین نسخه با آپدیت کامل قابلیت نصب بر روی اکثر سیستم های نرم افزاری را دارد. اگر به طراحی گرافیکی علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم حتما در دوره های اموزشی فتوشاپ شرکت کنید و اولین نرم افزاری را که باید بیاموزید همین فتوشاپ است.
نرم افزار کورل دراو
یکی دیکر از بهترین ابزارهای طراحی گرافیکی کورل دراو با قابلیت طراحی برداری می باشد. اولین ورژن corel draw در سال 1991 روانه بازار شد و پس از کسب محبوبیت و شهرت فراوان در میان طراحان تقریبا هر سال یک نسخه بروز شده از کورل توسط شرکت سازنده ارائه شده و آخرین ورژن ان در سال 2018 در دسترس علاقه مندان به گرافیک قرار گرفته است.
کورل توانایی پشتیبانی از 100 فرمت تصویری مثل png , jpg , webp , jpeg 2000 و چندین فرمت دیگر را دارد و به طراح این امکان را می دهد که هر نوع تصویری را ویرایش ، طراحی نموده و در پایان خروجی بگیرد.
علاوه بر اینکه از زبان فارسی پشتیبانی می کند به شما امکان درج جداول را نیز می دهد و قابلیت ارتباط با آفیس و نرم افزار فتوشاپ را نیز به راحتی فراهم می اورد.
نرم افزار طراحی ایلاستریتور از بهترین نرم افزارهای گرافیکی
اگر می خواهید یک کاراکتر تبلیغاتی یا یک لوگو خاص طراحی کنید به سراغ نرم افزار ایلاستریتور illustrator بروید.
از ایلاستریتور در خلق تصاویر متحرک ، طراحی سایت ، تصاویر سه بعدی با کیفیت استفاده می شود و یکی دیگر از کاربرد های خاص آن توانایی در پردازش و به تصویر کشیدن ایده های گرافیکی در ابعاد بسیار بزرگ است که در تبلیغات حرفه ای به خصوص بیلبورد کاربرد فراوانی دارد.
به علت اینکه شرکت سازنده هر دو نرم افزار یکی است ایلاستریتور از نظر محیط کاربری شباهت زیادی با فتوشاپ دارد اما تفاوت اصلی و اساسی که با هم دارند این است که یکی از طراحی وکتور و دیگری از طراحی پیکسلی برای خلق تصاویر گرافیکی استفاده می کنند.
ایلاستریتور به علت انعطاف و توانمندی های که برای طراح ایجاد می کند موجب افزایش خلاقیت در طراحی می شود و به همین دلیل یکی از بهترین نرم افزارهای حوزه های گرافیکی و وب می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
دوست دارید به بحث ملحق شوید؟نظرات خود را با ما در میان بگذارید!